Některá znamení zvěrokruhu mají v životě velkou smůlu. Každý má dobré i špatné dny, ale jsou lidé, kteří ty druhé prožívají mnohem častěji. I přes jejich dobré úmysly jim osud neustále hází do cesty překážky. Často ztrácejí klíče a musí doma utrácet peníze za neplánované opravy. A jako by to všechno nestačilo, trpí také neúspěchy v lásce.

Smolná znamení zvěrokruhu jsou lidé, kteří přitahují problémy jako magnet. Do problémů se dostávají častěji než ostatní, neustále zapomínají a notoricky rozbíjejí věci ve svém domě.

Nezřídka umísťují své city na špatné místo, takže žijí léta se zlomeným srdcem nebo uvíznou ve vztazích, které mají k ideálu daleko. Taková jsou vodní znamení, která vyčnívají z Hvězdné dvanáctky: extrémní citlivost, emocionalita a sklon žít v oblacích… Tyto vlastnosti mohou být jejich největším prokletím.

Rak se dá snadno zneužít. Jeho srdce často trpí

Pro starostlivé a dobrosrdečné Raky jsou vztahy s rodinou a přáteli prvořadou životní hodnotou. A není nic špatného na tom, že chtějí udělat svět lepším pro ostatní, ale sebe vždy staví na poslední místo. Rakům příliš nezáleží na vlastním čase, zdraví a penězích, a proto později trpí, protože zjistí, že člověk, pro kterého hodně obětovali, beze slova zmizí z jejich života.

Nad Štírem visí osud. Neustále něco kazí a zapomíná.

Štír je nejnetrpělivější a nejhádavější znamení zvěrokruhu.. Nerad ztrácí čas odpočinkem, což mu ztěžuje soustředění v práci, dokáže být nevrlý a dává ostatním pocítit, že má špatnou náladu. Je pověstný tím, že si doma zapomíná klíče nebo peněženku, a nejméně jednou za rok dostane pokutu za překročení rychlosti, jízdu na červenou nebo na semaforu. Může se zdát, že na něj doléhá nějaký osud, ale to je vina povahy znamení zvěrokruhu Štír, kterému chybí životní pokora. Neměl by ze svých chyb obviňovat druhé, protože právě jeho negativní myšlenky k němu přitahují životní neštěstí.

Ryby mají smůlu na lidi. Často končí se zlomeným srdcem.

Ryby jsou lidé, kteří žijí téměř neustále v oblacích. Jakmile potkají člověka svého typu, okamžitě s ním začnou v hlavě vytvářet různé scénáře. Představují si příliš mnoho, v důsledku čehož později končí se zlomeným srdcem. Lehká neschopnost, vrozená citlivost a empatie jsou pro zvěrokruh Ryb katastrofální i v práci. Neustále jim létají dokumenty z rukou, zaneřádí tiskárnu a nedokážou říct ne, když je kolega u vedlejšího stolu požádá o pomoc.

Související články:

Týdenní finanční horoskop na 19. – 25. srpna 2024 pro všechna znamení zvěrokruhu

Které plemeno kočky odpovídá vašemu znamení zvěrokruhu?