Srpen pomalu končí a vy přemýšlíte, co vás čeká? Která znamení zvěrokruhu mohou počítat s nečekanou finanční injekcí?

Prázdniny jsou obdobím, kdy se koná spousta výletů, setkání s přáteli, a proto peníze mizí z vašeho účtu jako blázen. Někteří lidé se naštěstí mohou těšit na zlepšení své finanční situace ještě před zářím. Kdo bude mít štěstí?

Beran – déšť peněz v práci

Začátek srpna byl pro Berany finančně velmi náročný. Mnoho nečekaných výdajů jim nepomohlo, ale konec měsíce jim to vynahradí. Hodně peněz se objeví v profesní sféře. Plodnou práci a úsilí nakonec ocení nadřízení.

Tak se naskytne příležitost k povýšení a s ním i příliv peněz. To spustí ve znamení Berana peněžní lavinu, která bude pokračovat i v následujícím měsíci. Nepolevujte a stoupejte vzhůru, abyste vydělali ještě více.

Rak – peníze budou plynout z investic

Konec měsíce ve znamení Raka bude bohatý na peníze díky investicím. S penězi jste již dlouho nakládali moudře a konečně to přinese očekávané výsledky. V kapse vám zůstane značná částka, kterou se vyplatí reinvestovat, ale dávejte si pozor, kam vydělané peníze vložíte. Na obzoru se objeví osoba z vaší minulosti a nabídne vám, abyste se připojili k vašemu podnikání. Může mít vůči vám špatné úmysly a chce využít vaše zdroje.

Vodnář – hazardní hry se mohou ukázat jako úspěšné

Hvězdy říkají, že konec srpna bude Vodnářům přát v oblasti hazardních her. Účast v loterii by se mohla ukázat jako skutečná a doslova trefa do černého. Peníze vám snadno spadnou do kapsy a posílí váš rozpočet, ale pozor, aby stejně rychle nezmizely. Vyplatí se odložit si výhru na další měsíc. Začátek září nebude tak rušný, jak Vodnáři očekávají. Můžete si dopřát drobné radosti, ale všeho s mírou.

Co o vás vypovídá den v týdnu, ve kterém jste se narodili? Možná budete překvapeni

Nejsobečtější znamení zvěrokruhu. Myslí hlavně na sebe