Síla, moc nebo úspěch jsou slova, která mohou mít pro různé lidi různý význam. Některá znamení zvěrokruhu jsou však pro úspěch jednoduše „naprogramována“. Čať už dělají cokoli, úspěch je zaručen. Patříte do této skupiny?

Pravděpodobně vás nepřekvapí, že znamení zvěrokruhu z tohoto seznamu jsou svým okolím vnímána jako silnější, přímo oplývající vůdčími vlastnostmi, rozhodností, vizí a charismatem. Lidé narození v těchto znameních vykazují větší odolnost a po neúspěchu se dokáží snadno vzchopit. Jsou pro vás vůdčí schopnosti, odvaha a kreativita přirozené? Možná právě vaše znamení zvěrokruhu patří do tohoto seznamu. Pojďme se na to podívat.

Berani jsou přirození průkopníci

Díky své inteligenci, odhodlání a soutěživému duchu se neohroženě snaží dosáhnout svých cílů, splnit si své sny a uspokojit své touhy. Beranům vládne vášnivý Mars, nikdy neustoupí ani tváří v tvář té nejtěžší a nejobtížnější výzvě. Přijímají rukavici hozenou osudem a vzrušení z boje využívají k posílení svého pudu sebezáchovy. Berani nám dávají ukazují, jak s ohnivým odhodláním jít za svými ambicemi a proměňovat překážky v příležitosti. Jejich odvaha čelit životu je inspirující. Takoví lidé prostě nemohou selhat. To však neznamená, že to mají v životě snadné.

Štíři mají svůdnou osobnost, která snadno přitahuje ostatní.

Štíři, jimž vládne Pluto, planeta transformace, vykazují pozoruhodnou odolnost a odolnost. po každém neúspěchu povstanou jako fénix z popela. Nebojí se chaosu. Štír je jako maják, který stojí vysoko, nebojí se vln a bouří a spoléhá na svou intuici, aby se orientoval v meandrech života. Tesence jejich úspěchu spočívá v odvaze, intuici a schopnosti neustále se znovu objevovat. Umí se pohybovat v těch nejkalnějších vodách, aniž by si namočil byť jen kousek kabátu.

Vůdcovství, odvaha a kreativita jsou hlavními osobnostními rysy Lva.

Lvu vládne Slunce, má vrozený magnetismus a charisma. Nadšení Lva pro život prostupuje vším, co dělá, a jeho kreativní myšlení dokáže vdechnout nový život i tomu nejnudnějšímu nápadu. Rádi se stávají vůdčími osobnostmi, jsou odvážní a myslí dopředu. Vrozená touha být středem pozornosti jim jen pomáhá dostat se na vrchol. Není to ta nejlepší motivace?

Kozorozi pracují neúnavně

Na své cestě za dosažením nejvznešenějších cílů a tužeb nepolevují a jsou silným a inspirujícím příkladem pro všechny kolem sebe. Kozorohům vládne Saturn, mají motivaci, odhodlání a poslání v krvi – a to je pro ně v životě nejdůležitější. Jsou to nejpracovitější a nejpilnější členové zvěrokruhu. a mají schopnost překonávat nejtěžší životní výzvy. Právě to, že jsou naprogramováni k úspěchu, je činí tak silnými.

Jakmile se Býk pro něco rozhodne, málokdy váhá.

Ačkoli temná stránka jeho tvrdohlavé povahy – umíněnost – může být frustrující, při pozitivním zaměření také pohání působivou houževnatost mysli. Díky své praktické povaze a schopnosti vytvářet z chaosu řád má Býk jedinečnou sílu uskutečnit svou promyšlenou vizi. Důvěřujte Býkovi, že vnese systém tam, kde vládne chaos. I když je někdy strnulý, jeho odhodlání je obdivuhodnou superschopností.

Související články:

Nejžárlivější znamení zvěrokruhu. Dokážou proměnit život v peklo

V srpnu nás čeká superúplněk. Jeseterův měsíc ukáže svou sílu