Existují dva typy lidí: jedni se striktně drží pravidel, zatímco druzí je považují za pouhé návrhy, které mohou, ale nemusí dodržovat. Příslušnost k jedné nebo druhé skupině může souviset s vaším znamením zvěrokruhu. Zjistěte, která znamení se drží pravidel a která je naopak ráda porušují.

Někteří z nás si rádi zkracují cestu, vybočují z řady, aby rychleji dosáhli svého cíle. Jiní se drží stanovené cesty, i když jim to trvá déle. Do které skupiny patříte vy a vaši přátelé?

Beran – pro něj neexistují žádné překážky

Beran je tvrdohlavý a nemá v úmyslu dělat nic proti sobě. Pokud mu v cestě k dosažení cíle stojí pravidla nebo konvence, překoná je. Pro Berana jsou to jen překážky na cestě k cíli.

Vodnář – pouze z vlastní iniciativy

Vodnář je volnomyšlenkář v každém slova smyslu. Vše, co v životě dělá, dělá výhradně z vlastní iniciativy, takže řídit se cizími pravidly prostě není něco, co by bylo v jeho povaze.

Nepředvídatelný Blíženec

Blíženci jsou poměrně nepředvídatelní – mnozí dokonce říkají, že mají dvojí osobnost. Vzhledem k tomu, že vládnoucí planetou Blíženců je Merkur, který má schopnost vše destabilizovat – není divu, že lidé narození v tomto znamení rádi způsobují rozruch. U Blíženců je nejlepší očekávat neočekávané.

Střelec – zvědavý na svět

Střelec je nestálé vzdušné znamení, které je neustále zvědavé na svět a nikdy není zcela spokojené. Obzvlášť rád zpochybňuje společenská pravidla. Pokud však Blíženec porušuje pravidla, aby vás překvapil – Střelec to dělá proto, aby lépe pochopil svět.

Rak – nejdůležitější jsou emoce

Rak je velmi emotivní znamení, takže pokud chce něco udělat a jeho emoce ho tlačí k cíli – nic, ani pravidla mu nebudou stát v cestě. Ne proto, že by se pravidly neřídil, ale proto, že nejprve reaguje a teprve potom přemýšlí.

Dvě znamení zvěrokruhu, která zůstávají věrná pravidlům

Panna – praktická a věrná zásadám

Panna je o pořádku, pragmatismu a respektu. Libuje si ve věrnosti pravidlům a bude je dodržovat, i když s nimi nesouhlasí. Bez hranic se Panna cítí ztracená.

Kozoroh – autoritativní skrz naskrz

Nejenže dodržuje pravidla, ale také je prosazuje, i když je nevytvořil.

Související články:

Znamení zvěrokruhu, která se k sobě hodí. Zjistěte, s kým vytvoříte harmonický vztah

Srpen plný lásky a úspěchu. Tato tři znamení zvěrokruhu čeká obzvlášť příjemné období.