Týdenní horoskop na 5. – 11. srpna. Jak se vám bude dařit tento týden? Překvapí vás následující dny? Přečtěte si aktuální týdenní horoskop, který vám odhalí, co vás čeká a na co si dát pozor.

Další týden, ve kterém budete čelit různým výzvám. Nezapomeňte být odvážní a necouvnout před tím, co se na vás řítí. Bojujte dál a získejte to, co si zasloužíte.

Týdenní horoskop na 5. – 11. srpna – Beran

Konečně se váš osud změní. Přestanete bojovat se smůlou, která vás připravuje o všechny možné šance na něco hezkého. Váš dosavadní život byl nudný a plný sklíčenosti. Mějte se na pozoru, protože nyní to budete moci změnit!

Týdenní horoskop na 5. – 11. srpna – Býk

Někdo vám bude hodně lézt na nervy. Místo toho, abyste zadržovali své emoce a snažili se něco vysvětlit, promluvte si s ním nebo s ní klidně, ale rozhodně. Nejde přece o to, abyste se před ostatními projevovali jako nevyrovnaný člověk, ale nemůžete se nechat věčně rozčilovat.

Týdenní horoskop na 5. – 11. srpna – Blíženci

Nemůžete se ocitnout v nové situaci. Je to pro vás nová a obtížná zkušenost, ze které vás opravdu nikdo nezachrání. Pusťte se do toho a ukažte všem, jaký jste bojovník. Možná to, co vás čeká, není tak těžké, jak si myslíte.

Týdenní horoskop na 5. – 11. srpna – Rak

Nebojte se postavit někomu, kdo pod vámi už dlouho kope díry. Snažte se s ním nebo s ní věci vyjasnit a nevyhýbejte se žádným obtížným tématům. Mluvte o tom, co je důležité, a o všem, co vás napadne. Je pravděpodobné, že to budete vy, kdo z rozhovoru vyjde jako vítěz.

Týdenní horoskop na 5. – 11. srpna – Lev

Tento týden si začnete plnit své sny. Když si uvědomíte, že jste blízko, budete se ještě více snažit tento proces urychlit. Užijte si svou šanci a nezapomeňte ji využít.

Týdenní horoskop na 5. – 11. srpna – Panna

Několik následujících dní bude pro Panny mimořádně vyčerpávajících. Tížit vás budou nejen vaše vlastní povinnosti, ale i povinnosti ostatních. Snažte se dát si alespoň jeden den na odpočinek, protože to dlouho nevydržíte. Nemůžete pracovat celý den.

Týdenní horoskop na 5. – 11. srpna – Váhy

Tento týden budete mít štěstí. Možná něco vyhrajete nebo budete příjemně překvapeni. Nebo vás možná navštíví někdo, koho jste už dlouho neviděli – možná jste dokonce zapomněli, jak vypadá? Prožijete spolu krásné chvíle.

Týdenní horoskop na 5. – 11. srpna – Štír

Tento týden bude ztracený. Ukáže se, že jste strašně neproduktivní a nic s tím nenaděláte. Možná budete frustrovaní a budete nadávat na vlastní lenost nebo psychické vyčerpání, ale nepomůže to. Počítejte s tím, že občas zažijete slabou chvilku.

Týdenní horoskop na 5. – 11. srpna – Střelec

Tento týden se budete snažit věnovat rodině. V poslední době jste příliš pracovali a vaši blízcí se cítili zanedbávaní. Nyní se konečně zaměříte na jejich problémy a vymyslíte, jak spolu trávit více času. Zejména ti nejmenší budou nadšeni.

Týdenní horoskop na 5. – 11. srpna – Kozoroh

Máte před sebou důležitý projekt. Pokud se vzpamatujete, podaří se vám ho tento týden dokončit. Nejlépe, když se vám to podaří a skončí to velkolepým výsledkem. Příští týden nebude příznivý pro efektivní práci.

Týdenní horoskop na 5. – 11. srpna – Vodnář

Tyto dny budou překvapivé. Ve skutečnosti si nemůžete být ničím jisti. Nezoufejte však, protože většina těchto překvapení pro vás skončí velmi příjemně. Odvážně se dívejte do budoucnosti a jednejte!

Týdenní horoskop na 5. – 11. srpna – Ryby

Tento týden vás zasáhne melancholie. Vzpomínky na uplynulá léta vás mohou docela zahltit. Nejlepší bude přestat se jednoduše ohlížet za tím, co bylo, a směle hledět do budoucnosti. Ta bude jistě přínosnější.

Související články:

Zlatý srpen pro dvě znamení zvěrokruhu. Nejlepší měsíc ve financích

Týdenní finanční horoskop. Ne každý se může spolehnout na finanční štěstí