Blog

Cool turn: milostný horoskop pro každé znamení zvěrokruhu na druhou polovinu roku 2024

45views

 

Zbývající polovina roku bude bohatá na zářivé události, a to i ve vašem osobním životě. Astroložka, esoterička, věštkyně, taroložka Adelina Panina sestavila podrobný milostný horoskop pro znamení zvěrokruhu na druhou polovinu roku 2024.

Beran

Vaše ohnivá povaha získá vytouženou vášeň ve vztahu, který bude trvat až do konce roku 2024. Očekávají se časté komplimenty, zajímavé schůzky, dárky. Předpověď je příznivá zejména pro manželské páry. Svobodným Beranům je nežádoucí se v září seznamovat.

Býk

Od srpna do října bude třeba vážně pracovat na důvěře ve svého partnera. Řešení některých problémů budete muset pravděpodobně iniciovat vy, jinak čas problémy jen prohloubí. Podzim bude bohatý na nová setkání. Pokud již máte vztah, není třeba mít vedlejší poměr.

Blíženci

Budete chtít osvěžit své bydliště, není vyloučeno stěhování na konci září. Váš partner vám ukáže nové stránky sebe sama a vy si uvědomíte, zda je pro vás tato osoba vhodným partnerem. Nezadaní Blíženci potkají svou spřízněnou duši blíže k listopadu.

Rak

Druhá polovina roku bude obdobím posilování citových vazeb. V páru nastane rovnováha. Hvězdy předpovídají malou dovolenou s milovanou osobou, ze které si odnesete živé dojmy a spoustu vzpomínek. Rakům, kteří si přejí najít spřízněnou duši, se to podaří prostřednictvím přátel a známých.

Lev

Začněte plánovat společnou budoucnost, pokud jste ji dlouho odkládali. V nadcházejícím podzimu pociťujte plnou podporu svého partnera. Je žádoucí najít si nového koníčka pro dva. Osamělí Lvi se budou setkávat se zajímavými lidmi na tvůrčích akcích, proto je navštěvujte častěji.

Panna

Emocionálně nebude tento půlrok jednoduchý. Mohou se objevit osobní krize, které ovlivní vaše vztahy. Snažte se partnerovi nic nevyčítat. Naučte se být tolerantnější. Hvězdy radí zapracovat na sebeúctě, aby nedošlo ke zničení svazku. Zdržte se intrik.

Váhy

Vesmír pro vás připravil příjemné překvapení – čas vzájemného porozumění a lásky. Ve dvojicích začne nová romantická fáze. Častěji mluvte o svých pocitech, sdílejte s partnerem své myšlenky, touhy. Váhy, které hledají spřízněnou duši, ji v říjnu až listopadu najdou zcela nečekaným způsobem.

Štír

Budete schopni se s milovanou osobou naladit na stejnou vlnovou délku a napravit vztah. Nevracejte se ke starým problémům. Zaměřte se na společnou šťastnou budoucnost. V prosinci začnou svobodní Štíři dostávat více znamení pozornosti od kolegy.

Střelec

Od srpna budete chtít být sami, v tichu. Vysvětlete partnerovi, že je to velmi důležité pro obnovení vašich emocí. Snažte se, aby váš vztah neovlivňovaly vnější faktory. Nezadaní Střelci budou moci koncem září najít novou lásku, nejspíše na výletě.

Kozoroh

Od října je možná malá krize v páru. K problémům se přidá domácnost, stres a vzácné společné chvíle. Neobviňujte svého blízkého z necitlivosti, protože i jemu chybí vaše pozornost. Kozorozi bez páru by na podzim neměli navazovat vztah.

Vodnář

Pokud si u partnera začnete všímat pouze negativních stránek, zamyslete se nad tím, co je důvodem tohoto chování. Možná byste měli zvážit ukončení vztahu. V polovině listopadu se očekává prudký obrat v lásce. Může jít o oživení stávajících citů, stejně jako o zcela nový příběh.

Ryby

Hvězdy vám radí, abyste si v druhé polovině roku udělali pořádek v osobních vztazích. Urovnejte si své emoce: potřebujete nyní partnera, jak ho vidíte, co jste ochotni mu dát? Žádné zvláštní změny se zatím neočekávají, naučte se mít rádi sami sebe.

 

Leave a Response