BlogHoroskop

Vodnáři se budou koupat v paprscích slávy, Lvi ukáží své tesáky, Blíženci budou myslet na pomstu, Štíři budou potěšeni nebesy – připravte se na dárky.

52views

Co čeká znamení zvěrokruhu od 1. srpna – astrologové poskytli předpověď.

BERAN. Je čas otevřít šampaňské. Před námi je nová životní kapitola. Existují všechny šance zaujmout dobré postavení a vydělat slušné peníze. Také mimopracovní příjmy budou v pořádku. Někdo získá dědictví, někdo dobrý výsledek z obchodu, někdo cenný dar.

Býk: Všechno bude perfektně fungovat a finance se konečně stabilizují. Připravte se na to, že ihned obdržíte nějakou dobrou zprávu. Jen udržte své emoce na uzdě a neproměňte se v „sud střelného prachu“. Pokud jde o vztahy a lásku, věřte, že si vás osud najde, až přijde ten správný čas.

BÝCI: Brzy se ve vašem životě objeví důležité události a osud vyzkouší vaši sílu. Možná budete muset čelit projevům lži a nepoctivosti. Nelpěte na plánech pomsty, buďte nad věcí. Budete muset dokázat, že jste hodni nového postavení a finanční pozice.

RAK. Blíží se rozhodující období – hodně záleží na tom, jak kvalitní bude konečný skok v budoucnosti, včetně vaší finanční situace. Stanovte si správně priority a začněte dosahovat svých cílů. Nezapomínejte na odpočinek, dovolte si po vítězství trochu relaxovat.

VLEVO. Důvod nejistoty je ve vás, vypořádejte se s ním a vše se vyřeší. Nepříjemné období skončí úspěchem, přinese pokrok v podnikání i hmotné příjmy. Vyplatí se myslet na zasloužený odpočinek, jinak můžete své blízké vyděsit nevysvětlitelnou agresivitou.

DÍVKA. Nastává obtížné období. Bude se zdát, že se všechno nedaří. Je třeba vyčkat, tato zkouška bude dočasná, za černým pruhem přijde bílý. Možné rychlé vzestupy a pády, ale nepodléhejte tlaku, klidně dělejte to, co považujete za důležité a potřebné. U opačného pohlaví však budete mít velký úspěch.

Váhy: Zdá se, že jste připraveni obrátit list ve své kariéře. Mohlo by vás čekat povýšení nebo velmi lukrativní zakázka. V každém případě se vám podaří doplnit rozpočet a zlepšit svou finanční situaci. Je to skvělý čas na to, abyste se věnovali rodině a sblížili se s příbuznými.

SKORPION: Nebesa vám přinesou nečekanou vlnu štěstí. Šťastná náhoda bude hrát velkou roli, takže musíte důvěřovat své intuici, abyste od života získali vše. Přátelé vám pomohou uskutečnit dlouholeté sny, a to bude příjemné překvapení. Budete středem pozornosti a je na vás, abyste světu přinášeli pozitivitu a dostávali za to lásku.

Střelec: Čeká vás období plné příjemných událostí a emocí. V práci vás mohou čekat finanční odměny nebo jiné povzbuzení. Doba je příznivá pro jakékoli podniky. Mohou se vám připomenout staří známí – setkání s nimi vám přinese spoustu pozitivních emocí.

CO SE TÝČE VZTAHŮ. Věci půjdou skvěle, ale vše si předem propočítejte, abyste se rozhodovali bez chyb. Je čas potěšit se příjemným nákupem. Podaří se vám zvýšit příjem a získat finanční nezávislost. Je možná nová známost nebo lehký románek, ale žádné velké změny v osobním životě nečekejte.

VODOLEUS. Neplýtvejte nyní penězi, zejména buďte opatrní s cizími financemi. Brzy se budete vyhřívat na výsluní a vaše inteligence bude po zásluze oceněna. Zpeněžte úspěch. Ukažte všechny své přednosti a dokažte, že si zasloužíte šanci zbohatnout.

ŠTÍŘI: Vaše plány by se mohly dramaticky změnit v důsledku nečekaných zpráv. Bude vás stát jen velmi málo úsilí, abyste se co nejlépe osvědčili. Úspěch mají zajištěn tvořiví lidé s fantazií nebo milovníci přesných výpočtů, pokud budou mimořádně opatrní. Dbejte na své blízké, nenechte si s nimi zkazit vztah kvůli chvilkovému rozmaru. Náhodné známosti nejsou tou nejlepší volbou.

 

Leave a Response