S některými lidmi si okamžitě padnete do oka, zatímco s jinými je velmi obtížné konverzovat? Je to zcela přirozené a může to mimo jiné souviset s hvězdným patronem. Někteří lidé si rozumějí beze slov a rádi spolu prožívají dobrodružství, zatímco jiní se prostě narodili pod vlivem protikladných živlů. Která znamení zvěrokruhu spolu vycházejí nejlépe? Zjistěte, s kým budete tvořit dobrou dvojici.

Střelec a Beran

Tato ohnivá dvojice se k sobě dokonale hodí. Nikdy se ve společnosti toho druhého nenudí, protože mají vždy spoustu nápadů, jak společně trávit čas. Beran i Střelec jsou aktivní, energičtí lidé, kteří raději dělají, než aby mluvili. Berani jsou impulzivní a odvážní lidé. Poměrně snadno se zamilují, těžší je udržet jejich pozornost. Střelec to naštěstí zvládá velmi dobře – a s vzájemností.

Střelci jsou dobrodružní, ale přátelští a veselí. Proto snadno navazují nová přátelství. Nejtrvalejší pouto si však vytvoří s Beranem. Ačkoli jsou oba tvrdohlaví a někdy si ve vzteku řeknou mnoho nepříjemných slov, rychle se jeden druhému omluví a na hádku zapomenou. V každodenním životě spolu vycházejí fantasticky a tvoří kompatibilní pár.

Blíženci a Váhy

Blíženci budou mít ve Vahách vždy dokonalého partnera pro rozhovor. Zástupci těchto znamení vytvoří blízké manželství, ale mohou se stát i věrnými přáteli. Jsou to vzdušná znamení, která ocení dobré čtení, inteligentní konverzaci a ráda flirtují. To se jim daří mistrně, i když určitou překážkou v jejich vztazích může být sklon ke změně názorů a nezávazný přístup ke vztahům.

Milenci ve znamení Blíženců a Vah však dokážou pro svého partnera udělat mnoho, a protože si někdy rozumí i beze slov, jsou jejich vztahy úspěšné a harmonické. Společně budou poznávat svět, navštěvovat galerie a divadla a číst poezii. Podaří se jim vytvořit sehraný tým, který se stane duší společnosti.

Býk a Kozoroh

Která znamení zvěrokruhu spolu nejlépe vycházejí? Bezpochyby je to dvojice tvořená Býkem a Kozorohem. Zástupci těchto znamení jsou tvrdohlaví a velmi ambiciózní. Býci vidí o něco lépe, že život může být příjemný, užívají si památek, jídla a sladkého povalování. Kozorozi se to od nich mohou naučit – a sami se stanou pro Býky neocenitelnou oporou. Společně vytvoří sehraný tým, který dokáže hodně vydržet a překonat mnoho překážek, aby dosáhl svých cílů. O čem to všechno je? O úspěch – v každé oblasti.

Býk a Kozoroh se budou vzájemně motivovat, a protože mají střízlivý přístup k životu, budou si navzájem poskytovat stabilitu. Někdy tento pár může působit trochu chladně, ale jejich domov bude bezpečný a trvalý. Býk a Kozoroh jsou zemská znamení. Mohou se také stát věrnými přáteli.

Štír a Rak

Štír a Rak spolu tvoří dobrý pár, protože jsou na stejné vlnové délce. Jsou to vodní znamení, která se snaží být opatrná, a proto působí podezřívavě. V tomto případě však rychle zjistí, kolik toho mají společného. Nebudou mít nouzi o témata k hovoru a intuitivně v sobě najdou spřízněné duše.

Určitým problémem může být žárlivost, která je jednou z nepopiratelných vlastností Štíra, ale je přiřazena i znamení Raka. Prozřetelnost, která tato znamení charakterizuje, však zaručuje, že rychle zjistí, zda je podezření oprávněné, či nikoli. Poskytne Rakovi a Štírovi stabilní útočiště, které potřebují, když se vrhají do dalších výzev. Budou nejlepšími přáteli a fantastickými partnery.

Související články:

Toto jsou tři znamení zvěrokruhu, pro která bude druhá polovina roku úspěšná. Kdo vydělá hodně peněz?

Týdenní horoskop na 19. – 25. srpna