Denní horoskop na středu 21. srpna. Beran se probudí smutný. Blíženci se budou bavit. A co budete dělat vy? Přečtěte si aktuální denní horoskop, který vám odhalí, co vás dnes čeká a na co si dát pozor.

Středa zahajuje novou etapu tohoto týdne. Jaké emoce ji budou provázet? Připravte se na další výzvy, které nebudou zdaleka tak samozřejmé, jak doufáte.

Denní horoskop – Beran

Beran se probudí smutný. Něco ve vašem životě není v pořádku a vy nebudete schopni říct, co to je. Po celý den budete hledat něco, co by vás rozptýlilo od černých myšlenek. Pokud se budete snažit, nakonec to najdete.

Denní horoskop – Býk

Býk se po práci setká s přáteli. Chybí vám staré rozhovory a výměny názorů na jakékoli téma. Máte pocit, že si nemáte s kým popovídat o životních starostech a problémech, se kterými si někdy nevíte rady. Dnešní cesta v tomto ohledu mnohé změní.

Denní horoskop – Blíženci

Blíženci zažijí spoustu zábavy. V práci i po ní se vše vyřeší tak, že vás pozitivně překvapí. Spolupracovníci se na vás možná budou dívat trochu zamračeně, ale nemusíte si s tím dělat starosti. Nejdůležitější je být sám sebou.

Denní horoskop – Rak

Rakům se dostane neohlášené pomoci. Během dne se budete divit, jak se vám podařilo tak snadno komunikovat s někým, s kým téměř nemluvíte.

Denní horoskop – Lev

Lev se dostane do zbytečné diskuse. Budete omílat věci, které se staly tak dávno, že si je většina lidí už nepamatuje. Zeptejte se sami sebe, zda je to pro někoho opravdu nutné – zejména pro vás?

Denní horoskop – Panna

Panna musí mít oči i vzadu. Pokud si nedáte pozor, dostanete se do problémů, ze kterých se nebudete moci dostat. Někdo s vámi už nějakou dobu manipuluje, takže byste tomu měli co nejdříve učinit přítrž.

Denní horoskop – Váhy

Váhy se musí mít na pozoru. Jistá osoba, kterou jste kdysi měli za přítele, zůstává zdvořilá jen proto, aby sondovala aktuální situaci. Nedůvěřujte slepě jejím dobrým úmyslům, protože nezištně neudělá nic, i když na vás dosud dělala opravdu dobrý dojem.

Denní horoskop – Štír

Štír se v práci trochu přepočítává. Žijete v přesvědčení, že jste tam důležitým článkem, a někdo se vás rozhodne odstranit. Háček je v tom, že se velmi mýlíte a nikdo o vás takto neuvažuje. Pokud budete svou práci dělat dobře, určitě si vás nebudou vybírat.

Denní horoskop – Střelec

Střelec musí bojovat. V práci i v soukromém životě vám nic nepůjde samo. Tato skutečnost vás může hluboce šokovat, ale je na čase ji přijmout.

Denní horoskop – Kozoroh

Kozorozi se dnes dozvědí něco, co se jim nemusí líbit. Tuto informaci však nepředávejte příliš rychle, protože by se mohla ukázat jako nepravdivá. Raději si nejprve ověřte, zda jste něco nepochopili špatně.

Denní horoskop – Vodnář

Vodnáři budou mít dnes štěstí v citovém životě. Obdržíte nečekané pozvání na schůzku. Z osoby, která vás tak pozitivně překvapí, se může vyklubat jistá přátelská Váha. Přijměte její návrh a budete spokojeni.

Denní horoskop – Ryby

Ryby by se neměly tak rychle urážet. Někdo možná udělal chybu, ale neudělal ji schválně – snažte se druhého člověka pochopit. Někdy je lepší nechat to být, než zbytečně ztrácet tolik nervů. Dobrým nápadem, jak se vyrovnat s emocemi, se dnes ukáže být meditace.

Související články:

Týdenní finanční horoskop. Ne každý může počítat s finančním štěstím

Hledáte dokonalý parfém? Znamení zvěrokruhu vám poradí, jakou vůni zvolit