Někdy láska, i ta největší, nestačí. Člověk může někoho milovat celým srdcem a zároveň ho nechtít, neznat a nebýt s ním. Takové rozchody jsou obzvlášť bolestné. Rány se často nezahojí, přestože uplyne mnoho měsíců nebo dokonce let. Ten druhý má ve vašem srdci vždy zvláštní místo. Do konce léta budou mít čtyři znamení zvěrokruhu šanci získat zpět svou milovanou osobu.

Znamení zvěrokruhu, která mohou na konci léta získat zpět ztracenou lásku

Co uděláte, když vám minulost zaklepe na dveře? Tato čtyři znamení zvěrokruhu budou brzy čelit právě takovému dilematu.

Beran

Lidé tohoto znamení zvěrokruhu mají velmi složité povahy, ale v lásce neexistují žádné nepřekonatelné překážky. Někdo z vaší minulosti vám bude chybět a bude se chtít vrátit. Stojí za to dát tomuto vztahu šanci? Jak říkával Hérakleitos, dvakrát do stejné řeky nevstoupíš. Ale tady by možná stálo za to začít znovu. Bude to úplně jiný vztah. Budete bohatší o zkušenosti a budete mít šanci nedělat staré chyby. Samozřejmě to bude vyžadovat hodně tvrdé práce.

Štír

Osoby v tomto znamení zvěrokruhu mohou očekávat návrat staré lásky. Nic jim také nebrání v tom, aby sami udělali první krok. Samozřejmě mají obavy, ale vše bude v pořádku. Nebude trvat dlouho a vše v jejich citovém životě zapadne na své místo. Je tu jen jedna podmínka. Musí se chopit příležitosti a nepropásnout tento klíčový okamžik.

Kozoroh

Kozoroh bude mít před sebou tvrdý oříšek. Po rozchodu si s úlevou vydechne a získá zpět svobodu. Zpočátku to pro něj bylo velmi těžké, ale nakonec to zvládl a dal si život do pořádku. A teď se k němu bude chtít bývalá láska vrátit. Bude chtít, aby si dali druhou šanci. Kozoroh se ocitne v mimořádně obtížné situaci a bude hodně záležet na tom, jak se rozhodne.

Vodnář

Vodnář si uvědomuje, že rozchod byl chybou. Bez této osoby mu není vůbec lépe. Hvězdy mu ještě dají šanci vše napravit. Tento vztah lze obnovit, i když to nebude snadné. Vodnář si bude muset přiznat, že udělal špatné rozhodnutí. Pokud bude dost silný na to, aby převzal iniciativu a odložil svou pýchu, může znovu získat ztracenou lásku a být skutečně šťastný.

Související články:

Tato znamení zvěrokruhu spolu vycházejí nejlépe. Hledejte mezi nimi přátele

Noste šperky s tímto kamenem a muži vám neodolají. Budou se na vás lepit jako mouchy na med.