Denní horoskop na 24. srpna. Takhle si Býci sobotu nepředstavovali. Blíženci neradi předstírají. A co budete dělat vy? Přečtěte si aktuální denní horoskop, který vám odhalí, co vás dnes čeká a na co si dát pozor.

Sobota bude začátkem vašeho víkendu. Přinese vám štěstí? Nebo snad počítáte s tím, že si odpočinete? Štěstí je v krátkých okamžicích a malých gestech – pamatujte na to, až budete začínat nový den.

Denní horoskop – Beran

Beran bude pozván na večírek. Ve skutečnosti se vám tam ani nebude chtít, ale někdo z vašich blízkých o vás bude mít velký zájem a vy ho nemůžete odmítnout. Nakonec si užijete pohodový, pohlcující večer.

Denní horoskop – Býk

Den ve znamení Býka není takový, jaký jste si představovali, že bude sobota. Ocitnete se ve společnosti, která se vám vůbec nelíbí, ale bohužel jste si ji nevybrali. Z nějakého důvodu se prostě budete muset protloukat. Naštěstí to dopadne dobře.

Denní horoskop – Blíženci

Blíženci neradi předstírají. Dělat to po celou sobotu pro vás bude skutečná hra na divadlo. Abyste si neublížili nebo nezklamali druhé, budete muset manipulovat a překrucovat pravdu. Později toho možná budete litovat, ale v tuto chvíli nemáte na výběr.

Denní horoskop – Rak

Raci se dnes setkají s mnoha lidmi. Ne každý bude z vaší přítomnosti nadšený a ne v každé situaci se budete cítit dobře. Snažte se však nasadit dobrou tvář, protože jeden z vašich přátel na to hodně spoléhá.

Denní horoskop – Lev

Lev dnes potřebuje uskutečnit důležité nákupy. I když vás chytne lenost, zkuste se k tomu přinutit – zejména proto, že nemáte jinou možnost. Možná narazíte na výhodnou nabídku nebo najdete něco, co jste dlouho hledali, ale nemohli najít?

Denní horoskop – Panna

Panny musí být ve střehu. Je možné, že někdo něco chystá za vašimi zády, a pokud nyní polevíte v ostražitosti, vůbec se o tom nedozvíte. Nebojte se této osobě říct, co si o ní myslíte, až ji odhalíte.

Denní horoskop – Váhy

Váhy narazí na odpor. Někdo se nebude chtít podřídit vašemu názoru, ať už z jakéhokoli důvodu, i když se zcela mýlí. Snažte se vyhnout konfrontaci, i kdyby vás to mělo stát hodně sil.

Denní horoskop – Štír

Štír se bude cítit uražený. Někdo o vás vyjádří názor, který vám bude připadat přinejmenším zraňující. Nebudete to akceptovat a nebudete chtít poslouchat žádné argumenty. Odstřihnete se od ostatních a strávíte den o samotě. Někdy to opravdu pomáhá.

Denní horoskop – Střelec

Střelci dnes budou řešit všechny důležitější záležitosti. Už se nebudete muset trápit záležitostmi, které vám v posledních dnech či možná týdnech nedopřávaly klidu. Dobré je, že se vše skutečně vyřeší samo.

Denní horoskop – Kozoroh

Kozorozi by si měli oprášit rodinné vztahy. Sobota by k tomu mohla být skvělou příležitostí, zejména pokud nemáte moc práce. Strávte nějaký čas se svými blízkými, ukažte, že vám na rodině záleží. Je nejvyšší čas, aby se ostatní cítili ve vaší společnosti důležití.

Denní horoskop – Vodnář

Vodnář dnes potřebuje být konkrétní. Pokud se vám nebude dařit, ostatní vám budou stát v cestě. Navíc se může stát, že vám někdo nebude rozumět. Raději takto neriskujte a jednoduše jasně vyjádřete všechny své názory.

Denní horoskop – Ryby

Ryby budou trochu frustrované. Stejná osoba jako dříve vás bude znovu přesvědčovat o svých důvodech, přestože jste ji již jednou odmítli. Nebojte se znovu říci ne a užívejte si vlastního přesvědčení. Někdy se vyplatí si je obhájit.

Související články:

Věří ve spravedlnost a chce změnit svět k lepšímu. To je jedinečné znamení

Na tato znamení zvěrokruhu se v srpnu usměje štěstí.