Denní horoskop na pátek 2. srpna Blíženci musí čelit obtížné situaci. Kozoroh se setká se zajímavou osobou. Co se může stát v pátek? Přečtěte si aktuální denní horoskop, který vám odhalí, co vás dnes čeká a na co si dát pozor.

Denní horoskop – Beran

Beranům se daří urovnávat všechny konflikty. Zajímavé je, že se vám to podaří zcela náhodou, když uděláte něco úplně jiného. Vůbec se o to nebudete snažit.

Denní horoskop – Býk

Býk může mít problém s někým, koho nemá rád. Tento někdo vás dnes bohužel bude sledovat krok za krokem. Snažte se podnikat úhybné kroky a trávit co nejvíce času s ostatními. Pak bude těžší dostat se do konkrétních situací.

Denní horoskop – Blíženci

Blíženci budou čelit obtížné situaci. Může vás to trochu vyděsit, ale je nutné, abyste se snažili zachovat chladnou hlavu. Právě díky vašemu klidu se může stát mnoho věcí. Pamatujte si toto.

Denní horoskop – Rak

Rak se mobilizuje, aby se více zapojil do něčeho, co ho zajímá. Díky tomu se konečně budete cítit hodnotní a nebudete už muset nikomu lhát. Přehodnoťte, zda vám stojí za to hádat se s ostatními kvůli malichernostem.

Denní horoskop – Lev

Lev bude čelit obtížným rozhodnutím. Nevyhnete se jim, i když byste si to v tuto chvíli nejspíš přáli. Jděte do toho a udělejte svůj díl práce. Důvěřujte spíše své intuici než slovům těch, kteří si myslí, že to vědí lépe než vy.

Denní horoskop – Panna

Panny se pustí do náročného rozhovoru. Možná od někoho uslyšíte poznámku, která vám bude jednoduše nepříjemná. Pak se zkuste uvolnit a sednout si s někým, kdo o vás smýšlí pozitivně. Nebojte se dělat vlastní rozhodnutí.

Denní horoskop – Váhy

Už nedokážete oklamat všechny kolem sebe ani sami sebe. Před určitými věcmi nebudete moci utéct a raději to konečně pochopte. Podnikejte odvážné kroky a snažte se před ničím necouvnout. Nesmíte projevit váhavost.

Denní horoskop – Štír

Štír se začíná vážně obávat o svou budoucnost. Není to žádná legrace, když si nejste jisti tím, co vás brzy čeká. Ukažte všem, že o tom stále přemýšlíte, a pokuste se vytvořit plán.

Denní horoskop – Střelec

Střelci se dostane podpory, kterou potřebují. Navíc vám ji zcela nezištně poskytne jistá osoba. Budete překvapeni, protože jste nikdy žádné pouto neměli. To vám trochu zvedne sebevědomí.

Denní horoskop – Kozoroh

Kozoroh potká zajímavou osobu. Samozřejmě se sami rozhodnete, zda pro vás tento někdo bude brzy důležitý, nebo ne nutně. Vždy se však snažte důvěřovat své intuici. Ta se nyní jistě ukáže jako spolehlivá.

Denní horoskop – Vodnář

Vodnář dnes může do něčeho investovat. Neváhejte to udělat, protože to pro vás bude skvěle fungovat. Ačkoli se obvykle podobných kroků bojíte, tentokrát k tomu nemáte důvod. Prostě do toho jděte a už se neohlížejte přes rameno.

Denní horoskop – Ryby

Ryby by se měly vyhýbat konfliktům. Dnes snadno podlehnete svým emocím, takže se možná opravdu snažte nevyjadřovat svůj názor příliš hlasitě. Několikrát se zhluboka nadechněte a tento pátek nejlépe strávíte o samotě.

Související články: V pátek se můžete těšit na pátek, kdy se vám bude chtít:

Týdenní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu

Zde jsou tři znamení zvěrokruhu, která na konci července zbohatnou. Čeká je náhlý příliv peněz.