Blog

Pijte po dobu 7 dní. Účinně se zbavte střevních parazitů

38views

 

Podle lékařů, kteří se zabývají parazity a nemocemi, které způsobují, má u nás v průměru 80 % lidí alespoň jeden druh vnitřního hmyzu. Není těžké se jimi nakazit, zejména v létě. Tento nápoj vám pomůže se jich zbavit a také podpoří vaši imunitu.

Střevní paraziti? Tento problém může postihnout každého bez ohledu na věk nebo životní styl. Často si jejich přítomnost neuvědomujeme, přesto mohou výrazně zhoršit naši pohodu a celkový zdravotní stav.

#1 Dávejte si pozor na následující příznaky

Kdy by se měla rozsvítit červená kontrolka indikující přítomnost parazitů? Zpozorněte, pokud máte zažívací potíže, tj. průjem, zácpu, nadýmání nebo plynatost. Znepokojující jsou také problémy s nespavostí, podrážděním kůže, neustálou únavou, chudokrevností, bolestmi kloubů. Všechny tyto příznaky je třeba konzultovat s lékařem. Při léčbě mohou pomoci domácí prostředky.

#2 Nápoj proti parazitům – pouze čtyři složky

K výrobě nápoje proti parazitům potřebujete pouze čtyři ingredience, které jistě máte ve své kuchyňské skříňce. Jsou to med, skořice, zázvor a kurkuma. Ty mají antiparazitární a detoxikační účinky. Smíchejte po půl lžičce kurkumy, půl lžičce zázvoru a stejném množství skořice se lžičkou medu.

Vzniklou pastu pak zalijte teplou, ale ne vařící vodou a důkladně promíchejte. Tento odvar pijte jednou až dvakrát denně po dobu jednoho týdne, nejlépe na lačno nebo mezi jídly.

#3 V případě parazitů je také důležité očistit tělo.

Pravidelná očista těla pomáhá udržovat zdraví a pohodu. Přírodní složky použité k přípravě tohoto nápoje nejen odstraňují parazity, ale také podporují trávicí systém, posilují imunitu a zlepšují metabolismus.

Kurkuma a zázvor mají silné protizánětlivé účinky, skořice pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi a med dodává cenné enzymy a působí antibakteriálně. Pití tohoto nápoje může zlepšit trávení, snížit nadýmání a pocity těžkosti a dodat vám energii a vitalitu.

Leave a Response