Blog

Fóliová koule udělá v koupelně zázraky. Vyzkoušejte tento trik

40views

Hliníková fólie je snadno dostupný, levný a univerzální výrobek, který se vždy vyplatí mít doma. Pokud jste si mysleli, že už znáte všechna jeho využití, možná vás překvapíme. Utrhněte si kousek, srolujte ho do kuličky a vezměte si ho s sebou do koupelny. Stačí pár okamžiků a stane se skutečné kouzlo. Ujišťujeme vás, že účinek je velmi uspokojivý.

Obvykle ho používáme na balení potravin, ale to je jen začátek možností hliníkové fólie. Uplatní se nejen v kuchyni, ale i v koupelně, Použití tohoto patentu vám ušetří spoustu práce, nervů a také peněz. Je to levný, bezpečný, účinný a ekologický trik, který stojí za to znát. Jednou ho vyzkoušíte a vždy ho zopakujete.

Ukazuje se, že hliníková fólie může úspěšně nahradit čisticí prostředky a kartáče a hadry. Stačí ji srolovat do kuličky a potřít jí vlhký kohoutek. Stačí pár pohybů a kohoutek bude k nepoznání. Vodní kámen a kosmetické usazeniny rychle zmizí a kohoutky se budou lesknout jako nové.

Nemusíte se bát, že by fólie poškrábala choulostivé povrchy. Nic takového se nestane. Naopak, baterie jsou ještě hladší a lesklejší. A co je nejlepší, nepotřebujete žádné speciální přípravky ani čisticí prostředky. Vše, co potřebujete, je kulička hliníkové fólie, trochu vody a pár chvil. A efekt je opravdu působivý. Jako po profesionálním čištění. Nevěříte tomu? Vyzkoušejte to ve své koupelně.

Hliníková fólie má mnoho neobvyklých využití a hodí se nejen k balení potravin a pečení. Kdysi jsme psali, že se do něj vyplatí zabalit nohy nebo ho použít při vkládání kuliček do pračky. Účinně zabraňuje vzniku statické elektřiny ve vlasech (stačí jí potřít prameny) a dokonce pomáhá snižovat účty za topení a zároveň udržuje teplo v místnosti. Dobře poslouží i v kuchyni jako alternativní poklička na hrnec nebo pánev, pokud náhodou nemáte vhodnou. A pokud alobal umístíte na balkon, účinně odradí holuby.

Leave a Response