V numerologii má každé číslo svůj význam. Dokonce i když se týká hodiny vašeho narození. Časový interval, ve kterém jste se narodili, má obrovský význam, pokud jde o vaši povahu. Mezi vyvolené patří ženy narozené mezi osmou hodinou večerní a půlnocí – proč? Numerologie to objasňuje.

Numerologie. Pro někoho je to pseudověda, pro jiného kuriozita nebo životní ukazatel. Někteří lidé však věří, že určuje naši osobnost a životní poslání. Budoucnost zapsaná v číslech? Numerologie přiřazuje jednotlivým číslům specifické vlastnosti. Podle ní náš osud a charakter závisí také na hodině narození.

Může čas narození ovlivnit osobnost?

Řekni mi, kdy ses narodil, a já ti řeknu, kdo jsi. Hodina, kdy jste se narodili, vypovídá hodně o vaší povaze a osobnosti. Někteří věří, že určuje celý náš život. Kolik je na tom pravdy? Posuďte sami.

Jak zjistíte čas svého narození? Nejlepší je samozřejmě zeptat se maminky. Pokud to však z nějakého důvodu nemůžeme udělat, můžeme se podívat do zdravotní knížky dítěte, do archivu nemocnice nebo na matriku.

Astrologové tvrdí, že čas narození je důležitou informací, která umožňuje sestavit přesný horoskop a znát postavení planet v daném čase. A to vše má ukázat, co člověka v průběhu života čeká. Talenty, přístup k lásce a vztahům jsou jen některé z těchto otázek.

Co nám numerologie říká o hodině narození?

Okamžik, kdy přicházíme na svět, přiřazuje každému člověku určitou vibraci. Obvykle se vypočítává z data narození, ale pokud k němu přidáme hodinu narození, můžeme vytvořit mnohem podrobnější popis naší osobnosti. Tímto způsobem můžeme také zjistit něco o svých predispozicích nebo problémech, se kterými se můžeme během života setkat.

Předpokládá se, že lidé narození od půlnoci do svítání jsou obvykle klidní a spořádaní. Jejich klid a perfekcionismus se často cení v práci. Naopak ti, kteří se narodili odpoledne, jsou plní energie. Je mezi nimi mnoho rebelů. Na druhou stranu, lidé narození pozdě v noci jsou obvykle snílci, kteří jsou odtrženi od reality. Rádi sní a své plány si obvykle nechávají na „později“. Jsou společenští a milují nekonečné diskuse.

Numerologie nám říká, že osudem vyvolení lidé se rodí mezi 20. hodinou a půlnocí. Čím jsou výjimeční? Ženy narozené ve výše zmíněných hodinách rozhodně patří mezi výjimečné. Jsou to rozené vůdkyně, které se nebojí výzev. Mají vůdčí schopnosti, jsou kreativní a nebojí se říct svůj názor.

Během života jim osud pošle důležitý úkol, který mají splnit – nejen v kariéře, ale i v soukromém životě. Bude to pro ně důležitá zkouška a cenná lekce. Nebude prostor pro váhání, kterou cestou se vydat. Rozhodnutí bude muset být učiněno okamžitě. Rozvážnost a inteligence lidí narozených mezi 20:00 a 24:00 jim však umožní jednat správně.

Související články: „Víte, že v době, kdy je 20:00 a 20:00 hodin, se v Evropě objevuje více lidí, než je obvyklé:

Srpen plný lásky a úspěchů. Tato tři znamení zvěrokruhu čeká obzvlášť příjemné období.

Těmto znamením zvěrokruhu bude v srpnu přát štěstí. Jsou zde dobré šance na vzestup a povýšení.