Týden výdajů, nebo zisků? Na co se může spolehnout zvěrokruh Beran a na co by si měl dát pozor zvěrokruh Býk? Podívejte se na finanční horoskop pro nadcházející dny.

Týdenní finanční horoskop pro Berany

Tento týden se zaměřte na to, abyste si dali věci do pořádku. V práci se vám naskytnou příležitosti plné zajímavých zážitků, jen si nenechte ujít příležitost. Samostatně pracující znamení Berana se mohou těšit na řadu příležitostí a je na nich, aby se chopili výzvy a převzali iniciativu. Lidé tohoto znamení hledající zaměstnání si musí dát pozor, aby práci, kterou si vyberou, dokončili. Ve financích budete za svou práci sklízet odměny, ale také přijímat nové výdělkové výzvy.

Týdenní finanční horoskop pro Býky

Tento týden je vhodný pro přemýšlení a řešení detailů. V práci budete přitahovat lidi, kteří jsou jiní než vy, což vám otevře nové obzory a perspektivy. Samostatně pracující Býci by se měli soustředit na fungování podle promyšlené strategie, ačkoli nově vznikající příležitosti jsou velmi slibné. Ti, kdo v tomto znamení hledají zaměstnání, budou muset ještě nějakou dobu zůstat bez práce. Ve finančních záležitostech se soustřeďte na běžné výdaje a nedopřávejte si nic luxusního, protože si to nyní nemůžete dovolit.

Týdenní finanční horoskop pro Blížence

Komunikace může být tento týden obtížná, proto se vyhněte podepisování smluv. Při práci v zaměstnání se soustřeďte sami na sebe a na řešení vlastních problémů. Samostatně pracující Blíženci by se neměli bát dělat těžká a riskantní rozhodnutí, pokud si promyslí všechna pro a proti. Ti, kdo v tomto znamení hledají zaměstnání, by si měli ujasnit, o jakou pozici usilují. Ve finančních záležitostech najdete klíč k řešení problémů, pokud se na svou situaci podíváte blíže.

Týdenní finanční horoskop pro znamení Raka

Již v pondělí dojde ke zpoždění a zmatkům v komunikaci s ostatními. V práci buďte důkladní a vše pravidelně překontrolujte. Chyba způsobená nepozorností může mít velké negativní důsledky. Raci, kteří podnikají, najdou dodavatele, u něhož spolupráce přinese možnosti zvýšení příjmů. Zájemci o zaměstnání v tomto znamení se budou snažit urovnat neshody, které je již delší dobu trápí. V oblasti financí nepočítejte s tím, že peníze získáte snadno. Případné zisky budou výsledkem úsilí a odhodlání.

Týdenní finanční horoskop pro Lva

Čeká vás náročný týden, který vyžaduje hlubší odhodlání. V práci se vám navzdory obavám podaří věci dotáhnout do konce. Drobné turbulence nezpůsobí zpoždění. Místo boje s chaosem by Lvi, kteří vedou vlastní podniky, měli tento čas využít k revizi svých plánů a doladění detailů. Ti, kdo v tomto znamení hledají zaměstnání, se zapojí do vývoje iniciovaného rozhovorem s potenciálním zaměstnavatelem. Ve finančních záležitostech je možné zmařit vlastní snahy o úspory impulzivním utrácením.

Týdenní finanční horoskop pro Panny

Tento týden si dejte pozor na přepracování a dbejte na rovnováhu mezi prací a domovem. V práci přijměte každou výzvu a využijte příležitostí, které se vám naskytnou, abyste si zlepšili živobytí. Panny provozující vlastní podnikání se zapojí do projektu, který jim nyní začne přinášet peníze, a nebudou mít čas na jiné příležitosti. Ti, kdo v tomto znamení hledají zaměstnání, uzavřou spojenectví s někým, kdo jim pomůže dosáhnout jejich cíle. Ve finančních záležitostech změníte směr. O víkendu nepodceňujte únavu, se kterou bojujete.

Týdenní finanční horoskop pro Váhy

Srpnové počasí přinese spoustu příležitostí k růstu a sebezdokonalování. Pokud jde o vaši práci v zaměstnání, dávejte si pozor na to, co říkáte. Někdo může v budoucnu použít vaše slova proti vám. Samostatně pracující Váhy by měly zkontrolovat staré poznámky a projekty čekající na dokončení. Zájemci o práci v tomto znamení se začnou otevírat světu a rozšiřovat si obzory, aby měli více možností. Při rozhodování o financích používejte spíše rozum než emoce.

Týdenní finanční horoskop pro znamení Štíra

Tento týden se nesnažte plýtvat energií na lidi, kteří za to nestojí. Budete mít pocit, že se situace ve vaší práci začíná pomalu stabilizovat a vracet do normálu. Samostatně pracující Štíři budou občas v depresi a budou snít o blaženém lenošení, jindy budou plní energie a touhy jednat. Ti, kdo hledají zaměstnání, by se měli snažit rozšířit své schopnosti. V oblasti financí se příjmy a výdaje vzájemně vyrovnají, což vám umožní udržet si současnou životní úroveň. O víkendu vypněte mobilní telefon a užijte si nerušené chvíle odpočinku.

Týdenní finanční horoskop pro Střelce

Aura tohoto týdne je ideální dobou k tomu, abyste zvážili, co vás omezuje, a odvážně se rozloučili s tím, co vám již neslouží. V práci sáhněte po těch cílech, kterých můžete dosáhnout, a nedojde k žádným nedorozuměním. Střelci, kteří vedou vlastní firmu, budou spokojeni, protože změna směru právě začíná přinášet pozitivní výsledky. Ti, kdo v tomto znamení hledají zaměstnání, by měli vyvinout větší iniciativu, aby získali vysněné volné místo. Ve finančních záležitostech buďte opatrní, abyste neutratili všechny své úspory. O víkendu dejte volný průchod své vášni. Už se nemusíte držet zpátky.

Týdenní finanční horoskop pro Kozoroha

Tento týden odolejte pokušení zdřímnout si v práci. Zaměstnavatelé mají oči všude. Když pracujete na plný úvazek, nespěchejte. Změny jsou možné, ale je důležité si vše předem naplánovat. Podnikaví Kozorozi budou riskovat a realizovat bláznivé nápady, které se jim už dlouho rodí v hlavě. Ti v tomto znamení, kteří hledají práci, budou směřovat k určité stabilitě, která je bude velmi těšit. V oblasti financí méně kontrolujte své výdaje a nenechte se přemlouvat rodinou k tomu, co považujete za zbytečné plýtvání úsporami.

Týdenní finanční horoskop pro Vodnáře

Aura tohoto týdne vám přinese spoustu energie a nadšení pro činnost. V práci si pamatujte své pokroky a úspěchy, abyste je mohli připomenout svému šéfovi, až přijde čas. Samostatně pracující Vodnáři by si měli zachovat jasnou mysl, pokud mají zájem na úspěšném průběhu událostí. Ti, kdo hledají zaměstnání v tomto znamení, najdou volné místo, kde mohou rychle zapustit kořeny. Ve finančních záležitostech je nejvyšší čas na plánování a konstruktivní změny v rozpočtu.

Týdenní finanční horoskop pro Ryby

Srpnová aura může do vaší každodenní pracovní rutiny vnést trochu zmatku. Nepřetěžujte se a nepracujte příliš ve svém běžném zaměstnání. Vaše nasazení bohužel nemusí vedení ocenit. Ryby řídící vlastní podnikání projdou několika cennými lekcemi, z nichž se hodně naučí. Získané znalosti se promítnou do jejich úspěchu. Zájemci o zaměstnání v tomto znamení by měli být důslední a dostanou, co chtějí. Ve finančních záležitostech si budete muset chvíli počkat, než začnete vydělávat tolik, kolik plánujete.

Související články: Víte, že v tomto znamení je možné pracovat i s jinými lidmi?

Je to jedinečná doba. Toto znamení zvěrokruhu bude vládnout

Která znamení zvěrokruhu porušují pravidla a pošlapávají konvence?