Co můžeme očekávat v následujících dnech? Pro koho bude konec nadcházejících dnů smolný a komu přinese dobré zprávy? Podívejte se, co se v nadcházejících dnech stane ve vašem životě.

Týdenní horoskop pro znamení Berana

Tento týden dejte přednost rodinným záležitostem. V práci si toho na svá bedra vezmete příliš mnoho a možná budete mít problém vše stihnout. Vyhněte se přesčasům. Zaneprázdnění Berani by si měli dát pozor, aby neupadli do rutiny, a iniciativně rozvíjet vztahy. Na druhou stranu nezadaní by se neměli příliš unáhlit v navazování nových přátelství.

Týdenní horoskop pro Býky

Srpnové počasí přinese pokles formy a motivace. V práci budou nové povinnosti nad vaše síly a vy nenajdete sílu je zvládnout. Zaneprázdnění Býci by měli věnovat více času a pozornosti blízké osobě, kterou poněkud zanedbávali. Na druhou stranu svobodní Býci budou muset čelit svým nezpracovaným emocím z minulosti. Čas strávený u vody vám o víkendu udělá dobře.

Týdenní horoskop pro Blížence

Do svých plánů v tomto týdnu zahrňte hodně volnosti, protože je mohou narušit náhodné události, díky nimž se věci vyvinou jinak, než jste očekávali. Zaneprázdnění Blíženci dozrají a zaujmou zodpovědný přístup ke vztahům. Nezadaní se naopak konečně uvolní a v lásce se podívají za hranice omezení, která je dosud držela ve stínu.

Týdenní horoskop pro Raka

Čeká vás náročný týden. V práci dostanete od někoho vlivného podporu, která vám pomůže zlepšit finanční situaci. Zadaní Raci se postarají o romantickou lásku a zbaví se pocitů žárlivosti. Osamělí naopak mohou očekávat zrychlený tep srdce. Někdo, koho kdysi vroucně milovali, jim znovu zkříží cestu. O víkendu se příliš nenamáhejte.

Týdenní horoskop Lva

Srpnová aura přinese mnoho neobvyklých událostí. V práci vás čeká inspirativní a tvůrčí období, kdy dáte průchod své fantazii. Zadaní Lvi znovu objeví citovou blízkost. Pokud jste se v poslední době chovali poněkud odtažitě, je nyní ideální čas na nápravu. Nezadaní by naopak neměli ztrácet zdravý rozum při výběru potenciálního partnera pro vztah.

Týdenní horoskop pro Panny

Aura tohoto týdne přinese pozitivní emoce, které se však mohou rychle změnit. V práci buďte opatrní na své činy, protože ty, které učiníte v návalu emocí, by se mohly obrátit proti vám. Zadané Panny se plně otevřou partnerovi a nebudou šetřit projevy lásky. Nezadaní se naopak budou jen těžko zbavovat zklamání, které jim přinesl předchozí vztah. O víkendu obraťte svou pozornost k domácím záležitostem.

Týdenní horoskop pro Váhy

Tento týden využijte každé příležitosti k nápravě chyb, jakmile si jich všimnete. V práci můžete mít pocit, že vaše práce postrádá kreativitu a šmrnc. Oddané Váhy se postarají o to, aby se jejich vztah stal romantičtějším a vášnivějším. Na druhou stranu nezadané Váhy čeká vzrušující románek, který účinně okoření jejich život. O víkendu si dejte pozor na někoho ve svém okolí, kdo má sklony k manipulaci.

Týdenní horoskop pro Štíra

Od pondělí se do popředí dostane váš panovačný temperament. V práci se nedivte, že se informace, které dostanete, budou lišit od skutečnosti. Zaneprázdnění Štíři budou podrobovat svůj vztah zkoušce, což může způsobit, že vztah nevydrží. Nezadaní se naopak pustí do flirtování a jejich sebevědomí způsobí, že nad nimi budou ostatní kroutit hlavou. Pobyt u vody o víkendu vám udělá dobře…

Týdenní horoskop pro Střelce

Tento týden si zachovejte otevřenou mysl a přizpůsobte se vývoji situace. V práci se ukáže, že je k vám někdo zákeřný a využívá vaši osobu pro své vlastní cíle. Zaneprázdnění Střelci budou vnitřně rozpolceni mezi dvěma lidmi, kteří jsou pro ně stejně důležití. Nezadaní se naopak mohou těšit na žhavý a vzrušující románek. Víkendový pobyt o samotě na horách vám udělá dobře.

Týdenní horoskop Kozoroha

Ne všechno půjde tento týden podle vašich plánů. V práci vyřešíte své problémy díky osobě z vaší minulosti. Zaneprázdnění Kozorozi si musí dát pozor, aby nepodlehli pokušení zrady. Naopak nezadaní by měli konečně vzít věci do svých rukou, pokud jim záleží na nalezení lásky. Pokud o víkendu cestujete, zařiďte se pro případ neplánovaných výdajů a změn trasy.

Týdenní horoskop pro Vodnáře

Aura tohoto týdne přinese spoustu společenských aktivit. V práci vás může čekat nejen nabitý program, ale také nepředvídané události, které budou vyžadovat, abyste se chopili kontroly. Zaneprázdnění Vodnáři by si měli najít více času na svého partnera, pokud jim záleží na zpracování negativních emocí. Nezadaní nebudou v tuto chvíli vyhledávat nová dobrodružství ani milostné vzrušení. Vykoupením pro vás bude společný víkendový výlet mimo město.

Týdenní horoskop pro Ryby

Srpnová aura by mohla přinést překvapení, která vás vyvedou z vaší komfortní zóny. V práci se zbavte obav a starostí a odhalte své skutečné talenty. Zaneprázdněné Ryby vytvoří patovou situaci prostřednictvím hádky, ze které nebude snadné se dostat. Nezadaní naopak budou muset zvážit, zda mají nadále vkládat energii do náklonnosti, která se nevrací. O víkendu využijte příležitostí, které se náhle objeví na obzoru.

Související články: Vánoce, vánoční svátky, vánoční svátky, vánoční svátky, vánoční svátky:

Zlatý srpen pro dvě znamení zvěrokruhu. Nejlepší měsíc ve financích

Věci se budou velmi komplikovat. Tři znamení zvěrokruhu čeká v srpnu chaos.