BlogHoroskop

Pokud jste se narodili v tomto znamení, gratulujeme vám, v srpnu se vám splní vaše nejtajnější přání.

85views

Každý z nás má nějaké tajné přání a všichni si přejeme, aby se splnilo. Někteří z nás si musí počkat několik měsíců, jiní dokonce několik let. Pokud jste se narodili v některém z následujících znamení, gratulujeme vám, protože vaše nejhlubší přání se splní v srpnu.

Vánoce v srpnu? Pro tři znamení zvěrokruhu se to stane skutečností. Čeká je řada splněných přání, která jim změní život. Jsou také odměnou za předchozí, méně šťastné měsíce. Podívejte se, zda i vy dostanete dárek….

Beran (21. března – 20. dubna)
Srpen připravil lidem narozeným ve znamení Berana doslova magickou energii. Jinými slovy, bude se jim dařit ve všem, co dělají, a navíc se jim splní jediné přání, o které usilovali a na kterém tvrdě pracovali.

Milí Berani, konečně můžete počítat s něčím velmi důležitým, nádherným a velkým. Utíkejte za svým darem a neotálejte, protože si ho zasloužíte. Nejdůležitější událost ve vaší kariéře se odehraje v následujících čtyřech týdnech. Vše, na čem jste tak tvrdě pracovali, se konečně stane skutečností. Povýšení nebo zvýšení platu o částku, kterou jste opravdu nečekali, je za rohem.

A to není všechno. Hvězdy vám napovídají, že se setkáte s významnou osobou, která vás podpoří a pomůže vám dosáhnout dalších plánovaných cílů. Není jasné, zda se jedná o lásku, přítele nebo mentora, proto si dávejte pozor na všechna osudová znamení.

Lev (23. července – 22. srpna)
Milí Lvi, váš čas nadešel. Postavení hvězd a jejich srpnový tanec vám přinese překvapení a mnoho dalších úžasných věcí v osobním životě. Konečně se totiž zdá, že přicházejí lepší časy a vy přeskakujete z jedné kolonky do kolonky zadané. I když jste si něco takového tajně přáli, už v to nedoufáte. Nová situace se bude vyvíjet stále dynamičtěji.

Zkrátka nepřijdou ani zasnoubení, kteří si po všech jarních hádkách konečně přáli klid. Musí ho mít. A to není všechno. Srpen vám přinese stejnou náruč vášně jako na začátku vztahu, ve který jste ani nedoufali.

Vaší tajnou touhou je strávit s partnerem alespoň několik dní o samotě. Možná budete překvapeni, když zjistíte, že on nebo ona se na to dívají stejně. Proto se můžete těšit na cestování. Hvězdy sice neříkají, zda k moři, nebo na Mácháč, ale na tom nezáleží. Mnohem důležitější pro vás je, že budete mít konečně alespoň trochu času pro sebe.

Ryby (21. února – 20. března)
Milé Ryby, ať už máte jakákoli přání a sny, v srpnu se vám splní. A stane se to v tak velkém měřítku, že si budete připadat jako v pohádce. Vždycky jste chtěli cestovat a konečně se vám splní sen – navštívit pro vás destinaci číslo jedna.

Už dlouho jste si přáli založit rodinu. Ale v okolí stále nikdo nebyl. Zdá se, že se konečně najde muž, který pochopí vaši komplikovanou duši a pravidelné útěky do světa fantazie. Srpen je plný setkávání s novými lidmi, tak si tuto příležitost nenechte ujít.

Dařit se vám bude také v práci, mezi kolegy a přáteli. Váš srpen se ponese v duchu společenských setkání. Věnujte pozornost vodním a zemským znamením, která vám mohou přinést štěstí, jež ovlivní nejen tento měsíc, ale i ty následující.

Leave a Response