Blog

Rok karmy a spravedlnosti: za co budou zodpovědná znamení zvěrokruhu v roce 2024

80views

 

Astroložka Alina Skorikova uvedla, že všechna znamení zvěrokruhu v roce 2024 zažijí pozitivní okamžiky – ale pouze v případě, že člověk předtím tvrdě pracoval, něco udělal, vynaložil nějaké úsilí.

Kdyby ležel na peci, asi by se pro něj globálně nic nezměnilo.,“ poznamenal odborník.

Beran

Tento rok bude pro Berany příznivý. Berani mohou zažít dramatické změny ve finanční oblasti. Je to pro ně velmi příznivé období pro studium a získávání nových znalostí – zejména v oblasti zemědělství, hospodaření, financí, stravování. Naskytne se příležitost splatit dluhy, utratit peníze za požitky, pohodlí v domácnosti, některé své „potřeby“, budou peníze, které lze ušetřit nebo odložit stranou. To však platí jen pro ty, kteří pracují a jdou za svým cílem.

Taurus

Býci by měli být v první polovině roku opatrní. Musíte na sebe dávat pozor a nepřivodit si úraz. Nezadlužujte se a hlídejte si své zdraví. Podle astrologa se to může týkat oběhového systému, hlavy, dolních končetin.

Blíženci

Blížencům se v roce 2024 nedoporučuje investovat velké částky peněz, protože existuje možnost, že o ně přijdou. Je možná změna zaměstnání, změna činnosti. Bude také příležitost splatit dluhy, vypořádat se s nemocemi, dodala Skoriková.

Rakovina

Rakům se může dostat požehnání, podpory nadřízených osob: nadřízených, starších příbuzných, autoritativních a úspěšných lidí. Může jít o povýšení, lépe placenou práci, nějakou pomoc. Stane se to však díky úsilí člověka – jako výsledek jím již vykonaných činů. V oblasti financí mohou získat peníze od nadřízených osob – prémie, dotace od státu. Zároveň by podle astrologa měli být opatrní ve výdajích, utrácet peníze moudře. „Osmička“ nemá ráda utráceče a miluje lidi, kteří znají hodnotu každého haléře a nevyhodí ho,“ řekla.

Leo

Lvi mohou mít neshody v oblasti osobních vztahů – ať už s partnerem, obchodními partnery, přáteli nebo spolupracovníky.

Panna

Pro Pannu dal astrolog varování i dobrou radu: Panny v roce 2024 budou muset pečlivě řešit své zdraví, nechat se vyšetřit, poradit se s lékaři. Rok 2024 je dobou, kdy můžete odhalit, najít příčinu nemoci a odstranit ji. Pomůže jim dobrý a moudrý lékař.

Váhy

Váhy budou mít dobrý rok, protože mohou mít nepředvídané okolnosti, potíže, které musí překonat. Dobrou zprávou je, že budou mít šanci všechny tyto potíže překonat a vyjít ze situace jako ještě moudřejší člověk, celistvý a silný.

Štír

Pro Štíry je rok 2024 docela dobrý, zejména po 30. dubnu. Možné jsou pozitivní změny v podnikání: nové smlouvy, noví obchodní partneři. V oblasti obchodu a komunikace, komunikace s lidmi a interakce se společností, při práci v sociálních sítích a s internetem – otevře se jim „portál štěstí“, budou příležitosti, které budou moci využít. Přijdou noví lidé a nabídnou nějaké nápady související s výdělkem, s expanzí. Ve vašem společenském okruhu se objeví noví, zajímaví lidé, kteří vám otevřou nové životní příležitosti.

Střelec

Pro Střelce to bude poměrně rušný rok, zejména jeho druhá polovina po 30. dubnu. Střelci budou muset velmi tvrdě pracovat, kvůli tomu se zvýší napětí. Střelci budou zaneprázdněni, bude kolem nich hodně povyku, může dojít ke konfliktům s jinými lidmi. Mohou se objevit zdravotní problémy související s psychosomatikou a stresem.

Kozoroh

Pro Kozorohy je první polovina roku vhodná pro pořizování nemovitostí. „Obecně dojde k vzestupu v citové oblasti – bude více radosti, energie a síly k úspěchům. Práce s psychology, duchovní a ezoterické praktiky“, – uvedl astrolog.

Vodnář

Pro Vodnáře to bude aktivní období: bude hodně kontaktů s lidmi, bude hodně pohybu a krátkých cest – v tom bude štěstí. Vodnáři k tomu budou mít energii i sílu. První polovina roku je vhodná pro lidi, kteří jsou spojeni s komunikací a s prodejem.

Ryby

Pro Ryby to bude rok jedné velké nestability a nepředvídaných okolností. Rybám se budou v životě vyskytovat události a okolnosti, které v nich vzbudí dojem, že situaci vůbec nemají pod kontrolou – takový „rok iluzí“.

 

Leave a Response